1. Iš pradžių sutarkuotą kokosą sumaišykite su ciberžole, cinamonu ir čili pipirais, sudėkite česnaką bei svogūną, įpilkite aliejaus ir acto, pagardinkite druska ir viską sumalkite su blenderiu. Padažą užpilkite ant krevečių ir palikite maždaug pusvalandį pasimarinuoti.
2. Tuomet keptuvėje kelias sekundes pakepkite imbierą, česnaką ir kario pastą.
3. Tada supilkite konservuotus pomidorus ir gabaliukais supjaustytas cukinijas ir viską patroškinkite maždaug 10 minučiu - kol skystis šiek tiek nusigaruos bei padažas sutirštės.
4. Po to orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Į indelius dėkite pomidorų ir cukinijų padažą, o ant viršaus krevetes su kokoso marinatu.
5. Paskui kepkite maždaug 10-12minučių, kol krevetės šiek tiek apskrus, bet jokiu būdų neperkepkite, kad neišsausėtų! Patiekdamos apibarstykite šviežiomis kalendromis. Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Atsiliepimai