1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Vištieną apibarstykite su druska bei pipirais. Troškinimui skirtame puode įkaitinkite aliejų bei ištirpinkite sviestą. Svarbu, kad puodas būtų pritaikytas naudoti orkaitėje.
2. Tuomet sudėkite į puodą vištienos gabalėlius bei pakepinkite maždaug 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverskite bei dar pakepinkite maždaug 4 minutes. Sudėkite čiobrelio šakeles ir česnako skilteles bei dar pakepinkite maždaug 30 sekundžių. Kepant maišykite.
3. Tada supilkite kokosų pieną, puodą uždenkite bei dėkite į orkaitę apie 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškinusi. Išimkite iš orkaitės bei palikite keletai minučių atvėsti. Skanaukite!