1. Iš pradžių morkas bei svogūną nulupame. Morkas sutarkuojame stambios tarkos pagalba, svogūną supjaustome plonais griežinėliais. Papriką nuplauname bei supjaustome plonais griežinėliais.
2. Tuomet česnaką nuvalome bei smulkiai sukapojame. Petražoles bei salierus nuplauname, apdžioviname ir susmulkiname. Visas daržoves sumaišome, kiek pasūdome. Pomidorus nuplauname, kiekvieną giliai įpjauname, sudedame į ertmę pasiruoštą įdarą.
3. Tada įdarytus pomidorus sudedame į kibirėlį arba kitą tarą, gerai apspaudžiame.
4. Užviriname vandenį su druska bei juo užpilame pomidorus. Paliekame kambario temperatūroje 2–3 dienas. Pomidorai turi pakeisti spalvą, tapti daug tamsesni bei minkštesni. Perrdedame laikyti vėsioje vietoje. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš pomidorų rasite: Pomidorai.