Konservuotų kukurūzų blynai su porais ir čili pipirais

2023-09-13 Autorius oSkanu.lt

Konservuotų kukurūzų blynai su porais ir čili pipirais
Šiuos kukurūzų blynus, aš sugalvojau gaminti jau senokai. Tik per laiką keičiau ingredientus ir stengiausi vis patobulinti. Dabar atrodo, kad jau pasiekiau tobulybę ir nieko keisti tiesiog nebenoriu. Mano mažoji dukra dabar tokių blynu prašo, ne tik pusryčiams, pietums, bet ir vakarienei. Būtinai išmėginkite ir esu tikrai, kad liksite sužavėti taip pat kaip ir tie, kurie jau ragavo.

Ingredientai

    • miltai: 100 gramų
    • kepimo milteliai: 0,5 šaukštelio
    • kiaušiniai: 1
    • pienas: 80 mililitrų
    • porai: 0,5 (tik baltosios dalies)
    • raudonieji čili pipirai: 1
    • konservuoti kukurūzai: 240 gramų (naudoju "Globus")
    • druska: žiupsnelio
    • malti juodieji pipirai: žiupsnelio
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į dubenį įsijojame miltus bei kepimo miltelius.
  2. 2. Įmušame kiaušinį, supilame pieną, beriame druską bei pipirus. Išmaišome tešlą.
  3. 3. Tada sudedame kukurūzus, susmulkintą čili pipirą, pusžiedžiais supjaustytą porą ir gerai išmaišome.
  4. 4. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame su šaukštu tešlą.
  5. 5. Kepame blynus iš abiejų pusių, kol dailiai apskrunda bei iškepa.
  6. 6. Patiekdamos naudokite kokį tik mėgstate padažą arba skanaukite be jo, nes šie blynai labai gardūs ir be priedų. Skanaus!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.

Atsakinėjama į Komentarą

Blynų tortas Petsonas
(2)
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)
Purūs veganiški akvafabos blynai
(1)