Purūs japoniški blyneliai iš pačio pirmo žvilgsnio atrodo gan sudėtingai pagaminamas patiekalas, bet tai nėra tiesa. Visada galvojau, kad pasigaminti šiuos suflė blynelius yra gana sudėtinga. Taip pirmiausia gali atrodyti, bet man pačiai jie puikiai pavyko iš pirmo gaminimo. Kitą kartą blynelius stengiuosi daryti gal net dar aukštesnius.
Gamindami galite naudoti apvalias, aukštas formeles, bet aš kepiau be jų.
Tikriausiai sudėtingiausia proceso dalis yra baltymų plakimas. Privalu naudoti ypač švarų, geriausią stiklinį indą. Baltymai privalo būti šalti. Galite juos atskirai pašaldyti, bet aš to nedariau. Naudojau tiesiog iš šaldytuvo išimtus kiaušinius. Baltymus reikia išplakti iki standumo. Apvertus dubenį jie turėtų nekristi lauk. Svarbiausia baltymų neperplakti.
Aš šį kartą blynus patiekiau su graikišku jogurtu ir vaisiais, bet Jūs galite rinktis savo pamėgtus pagardus.
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 3 blyneliai.
Atsakinėjama į Komentarą