Itin skanus, "kitoks" ir dvelkiantis lotynų Amerikos virtuvės kvapais patiekalas. Šio troškinio aš pirmą kartą paragavau pas savo anytą namuose. Man jis pasirodė super gardus. Tai toks troškinys, kuriame visi ingredientai dera kartu tiesiog idealiai. Kas labai įdomu, kad šio troškinio ingredientų visada turiu savo virtuvėje, bet niekada anksčiau nepagalvojau jų suderinti viename patiekale. Tuo maisto patiekalai ir yra įdomūs - iš tų pačių ingredientų galite pagaminti daugybe įvairiausių skirtingų patiekalų… Nors mano anyta yra kilusi iš El Salvadoro, bet šis patiekalas kilęs iš Kubos. Žinoma, kai troškinys toks gardus, tampa populiarus ne tik savo šalyje...
Jeigu nesate jautienos faršo mėgėjas, galima drąsiai naudoti kiaulienos faršą. Arba tiesiog maišyti kiaulienos faršą su jautienos tarpusavyje. Taip pat žaliąsias alyvuoges, esant norui, galima keisti juodosiomis, papildomai galima dėti saliero ir/ar paprikos. Troškinio ingredientus galite keisti pagal turimus namuose.
Man asmeniškai, troškinys pats gardžiausias patiektas su
virtais ryžiais, bet taip pat labai skanu ir su
prancūzišku batonu arba tiesiog vienas.