Liulia kebabai

2018-04-02 Autorius SP Receptai

Liulia kebabai

Ingredientai

    • malta mėsa: 500 gramų
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • kuminas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kalendra: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su sutarkuotu svogūnu, krakmolu ir prieskoniais.
  2. 2. Gerai išminkykite.
  3. 3. Tada iš gautos masės suformuokite rutulius (iš nurodytų kiekių gaunasi maždaug 10), juos dėkite į šaldytuvą bei palaikykite mažiausiai 30 minučių.
  4. 4. Po to per mėsos rutulį verkite vandenyje išmirkytą medinį iešmuką bei suformuokite dešrelę.
  5. 5. Kepkite orkaitėje, nustačiusios grilio režimą, maždaug 20 minučių.
  6. 6. Paskui patiekite su ryžiais, orkaitėje (arba grilyje) keptais pomidorais, svogūnais ir pomidorų padažu. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau kebabų receptų rasite: Kebabai.
Įdarytos paprikos su vištiena ir daržovėmis
(1)
Chili con carne - meksikietiškas jautienos faršo ir pupelių troškinys
(12)
Pica su malta mėsa ir grybais
(1)
Lęšių troškinys su mėsa ir daržovėmis
(3)