Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru

2019-08-13 Autorius Emi receptai

Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Tai toks pat kiaulienos maltinukų receptas, kaip gaminau jau seniau, tik šį kartą įdėjau pievagrybių su svogūnais.

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • batonas: 4 riekių
    • pienas: 50 mililitrų
    • svogūnai: 1
    • mėgstami prieskoniai
    • malti džiūvėsėliai
    Įdarui:
    • pievagrybiai: pagal skonį
    • svogūnai: pagal skonį
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių batoną išmirkykite piene, svogūną smulkiai supjaustykite bei pakepinkite aliejuje.
  2. 2. Tuomet į kiaulienos faršą berkite prieskonius, sudėkite batoną, kepintus svogūnus, įmuškite kiaušinį bei gerai išmaišykite.
  3. 3. Įdaras: Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinti susmulkintus pievagrybius su smulkiais supjaustytu svogūnu. Atvėsinkite.
  4. 4. Tada formuokite maltinukus, į vidų dėkite atvėsusio pasiruošto įdaro, apvoliokite džiūvėsiuose bei kepkite įkaitintame aliejuje uždengusios keptuvę, ant mažos ugnies, maždaug 25 minutes. Patiekite su mėgstamu garnyru ir mėgaukitės!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Klasikinė lazanija su jautiena ir bešamelio padažu
(7)
Mėsos vyniotinis su daržovių ir sūrio įdaru
(1)
Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)