Gaunasi labai gardus kreminis padažas su rūkytos mėsos prieskoniu. Jei naudojame ganėtinai gerą, išraiškingo skonio pomidorų padažą, nereikės nei druskos, nei pipirų - užteks tik Provanso žolelių.
1. Pradžioje makaronus išvirkite, bet nepervirkite.
2. Tuomet svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
3. Papriką supjaustykite mažais kubeliais, dešreles griežinėliais ir viską apkepinkite, kol daržovės suminkštės bei gražiai apskrus. Tada suberkite susmulkintą česnaką bei dar truputį pakepkite.
4. Nusunkite makaronus per kiaurasamtį.
5. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite makaronus, pilkite grietinėlę, pomidorus/pomidorų padažą, viską išmaišykite, paskaninkite druska, pipirais, žolelėmis ir ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug 10 minučių.
6. Tuomet suberkite sutarkuotą sūrį bei išmaišę palaikykite ant ugnies, kol sūris išsilydys.
7. Patiekdamos pabarstykite svogūnų laiškais arba krapais. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.
P.
Labai, labai skanu! Pirma kart bandziau siuos prieskonius ir tikrai nustebino :)
Atsakyti
P.
Atsakyti