Makaronai su vištiena, grybais (aš renkuosi pievagrybius) ir špinatais grietinėlės padaže - fantastiškas patiekalas šeimos pietums arba vakarienei. Skanus iki pirštų apsilaižymo. Kiekvieną kartą valgydama šių makaronų dar nepabaigus vienos lėkštės, galvoju jau antrą ir visada pakartoju porciją. Jau spėjau pastebėti, kad tą patį daro ir vyras, o tai didelis pagyrimas! Bet tuo pačiu tenka "pakovoti" dėl paskutinių kelių šaukštų, kam jie atiteks.
Gamindama šį patiekalą špinatų kiekio įprastai neskaičiuoju, dedu, kiek turiu ir telpa. Pievagrybius įprastai renkuosi ruduosius, nes juos labiausiai su šeima mėgstame, bet. tinka ir įprasti balti.
Rūkyta paprika - šiame makaronų patiekale yra būtina. Suteiks itin gerą skonį. Manau tai viena iš pagrindinių patiekalo sėkmių! Išimti galite (kaip ir bet ką), bet tikrai nerekomenduoju.
Taip pat, aš dažniausiai gamindama renkuosi Fettuccine makaronus, bet tinka ir kiti Jūsų pamėgti.
Laura
Atsakyti