Visai neseniai gaminau fantastiškuosius "cannelloni" makaronus ir nusprendžiau pasidalinti receptu su Jumis visais. Jeigu jie yra gerai pagaminti, tai man asmeniškai jie ko gero yra skaniau net už pačią
lazaniją, kurią dievina visa mano šeima. Na trumpai tariant, pasigaminkite ir palyginkite patys! :)
Galimos ingredientų alternatyvos
Šį receptą galima lengvai pritaikyti pagal savo skonį ir turimus produktus:
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Cannelloni makaronų nereikia virti prieš įdarant - jie išvirs kepimo metu sugerdami padažo drėgmę.
- Jei mėgstate aštresnį skonį, į jautienos įdarą galite įdėti šiek tiek čili pipirų arba aitriųjų paprikų.
- Patiekalo skoniui praturtinti, į įdarą galite įmaišyti špinatų arba ricotta sūrio.
- Prieš patiekiant, leiskite patiekalui pastovėti apie 10 minučių - taip lengviau pjaustysite porcijas.
- Likusį patiekalą galima laikyti šaldytuve iki 3 dienų arba užšaldyti iki 2 mėnesių.