mėgstami prieskoniai (naudota česnako druska ir vegeta)
pjaustyti džiūvėsėliai (sunaudojau ~0,5 litro)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į faršą sudėkite prieskonius, kiaušinius, džiuvesėlius bei pieną. Viską gerai išmaišykite. Susišlapinusios rankas (kad faršas neliptų prie rankų) formuokite maltinukus, kuriuos apvoliokite pjaustytuose džiuvesėliuose.
2. Tuomet šitaip paruoštus maltinukus dėkite į kepimui skirtą indą bei kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše arba virtomis bulvėmis. Skanaukite!
3. Pastebėjimas: Man pačiai iš turimo kiekio gavosi šeši, ganėtinai dideli kotletai. Labai rekomenduoju pasigaminti, skanauti, tikrai nesunkiai bei greitai paruošiama, o skonis nuostabus. Galutinis vaizdas perkėlus į lėkštę, pateiktas nuotraukoje žemiau:)
4. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Anonimas
O jeigu neturint, orkaitės. Išeitu ant keptuvės iškepti šiuos maltinukus?
Atsakyti
Močiute
Virti aliejuje
Renata
Aš šiek tiek apkepu keptuvėje, o po to į garų puodą dedu, bei dar į kotleto vidurį sūrio tarkuoto su majonezu ir virtu kiaušiniu dedu :-)
Anonimas
Atsakyti
Močiute
Renata
Astra
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti