Maltos jautienos ir sūrio sumuštiniai

Ingredientai

    • malta jautiena: 100 gramų
    • svogūnų laiškai: 2 valgomųjų šaukštų
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • druska
    • pipirai
    • balta duona: 4 riekių
    • Cheddar sūrio riekelės: 4
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitinkite keptuvę su aliejumi bei maždaug 5-7 minutes apkepkite jautieną su susmulkintais svogūnų laiškais. Pagardinkite, pagal savo skonį, druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet dėkite 2 sūrio riekeles ant 2 baltos duonos riekių.
  3. 3. Po to šaukštu atsargiai dėkite kepintos jautienos. Ant viršaus uždėkite likusias dvi sūrio riekeles bei užvožkite likusiomis duonos riekėmis. Sumuštinių išores aptepkite sviestu.
  4. 4. Įkaitinkite švarią keptuvę ant vidutinės ugnies bei sudėkite sumuštinius. Kepkite apie 4-8 minutes kiekvieną pusę, kol gražiai apskrus bei išsilydys sūris. Skanaukite!

Atsiliepimai

Panini sumuštiniai su kepta vištiena, raudonaisiais svogūnais ir paprikomis
(1)