Karamelizuoti svogūnai sumuštiniams ir ne tik – tai turtingo skonio priedas, kuris suteikia patiekalams subtilaus saldumo ir gilaus aromato. Lėtai kepti svogūnai įgauna aksominę tekstūrą ir sodrią karamelinę spalvą, puikiai derančią su gardžia duona, sūriais, mėsos patiekalais, sumuštiniais ar net pica. Jie gali būti naudojami kaip priedas salotoms, sriuboms ar kaip išskirtinis pagardas ant duonos. Karamelizuoti svogūnai – universali ir gardi namų virtuvės paslaptis, suteikianti patiekalams nepakartojamo skonio.
Autorės komentaras - nors svogūnų karamelizavimas yra ilgokas procesas, jie labai paskanina bet kokį patiekalą, tai laiko investuoti, manau, verta. Juos panaudoti galima įvairiuose patiekaluose – kartu su makaronais, salotomis, sumuštiniams… Galimybių atrasti naujus skonius tikrai gausu!