malta mėsa: 500 gramų (buvo naudojamas kiaulienos kumpis)
batonas: 2 riekių
kiaušiniai: 2
petražolės
svogūnai: 1
morkos: 1
pelėsinis sūris (idealiausia su mėlynuoju pelėsiu "Dor blue")
pomidorų pasta: 2 valgomųjų šaukštų
skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į maltą mėsą dedame norimus prieskonius, susmulkintas petražoles, kiaušinius bei mirkytą batoną. Viską gerai išminkome. Tada įkaitiname keptuvę bei apkepiname smulkiai susmulkintą svogūną ir stambiai sutarkuotą morką.
2. Tuomet paimame formeles, dedame vieną šaukštą maltos mėsos, po to svogūnų/morkų troškinuką, dedame gabalėlį pelėsinio sūrio bei vėl maltos mėsos sluoksnį.
3. Po to kepame orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje, maždaug 25 minutes, praėjus šiam laikui, sumaišome pomidorų pastą ir medų, ir užtepame ant keksiukų viršaus ir dedame į orkaitę dar maždaug 5 minutėms. Skanaujame!