Maltos mėsos sriuba su makaronais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitiname keptuvę bei sudedame maltą mėsą. Maišydamos kepame maždaug 10 minučių. Sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, pagardiname druska, prieskoniais ir dar pakepame. Prieš bebaigiant kepti sudedame smulkiai sukapotą česnaką.
  2. 2. Po to į puodą supilame sultinį, sudedame pomidorus, pomidorų pastą ir keptą mėsą bei verdame maždaug pusvalandį ant mažos ugnies.
  3. 3. Paskui sudedame makaronus bei verdame maždaug 12-15 min. kol makaronai išvirs. Prieš patiekdamos apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau sriubų su makaronais receptų rasite: Sriubos su makaronais.

Atsiliepimai

Ispaniška česnakinė sriuba su kiaušiniu
(4)
Balandelių sriuba
(3)
Avinžirnių sriuba su vištiena
(1)
Tom yum sriuba su vištiena ir krevetėmis
(18)
Trinta kreminė svogūnų sriuba
(3)
Beatos trinta daržovių sriuba
(1)