Dar pamenu kai restorane užsisakiau žuvienės ir mano nuostabai atnešė su midijomis. Tai buvo pirmas kartas kai valgiau tokią sriubą, tai buvo ganėtinai senokai, dabar tiesą pasakius net nepamenu kuriais metais. Bet aš tiesiog negalėjau nustoti valgyti. Buvo kažkas fantastiško, skonis vertas ne vieno milijono. Tada buvau tikra, kad ieškosiu receptų, kad pasigaminti kažką panašaus ir namie. Sakyčiau beveik panašiai, nes vėl negalėjau nustoti valgyti.
Galimos ingredientų alternatyvos
Jūros gėrybių mišinys: Galima naudoti tik krevetes, jei norite švelnesnio skonio, arba pridėti šviežių midijų su geldelėmis įspūdingesniam pateikimui.
Raudonojo kario pasta: Vietoje jos tinka ir geltonoji arba žalioji kario pasta, jei norisi švelnesnio ar gaivesnio skonio.
Alyvuogių aliejus: Galima keisti kokosų aliejumi, kuris dar labiau sustiprins Azijos skonio pojūtį.
Atsiliepimai
Jovita
Atsakyti
Viktorija
Atsakyti