Marinuotos alyvuogės su česnaku, kalendromis, rozmarinu ir čiobreliu

2018-02-02 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Marinuotos alyvuogės su česnaku, kalendromis, rozmarinu ir čiobreliu
Galima rinktis ir juodas, ir žalias alyvuoges arba "sumiksuoti" abi spalvas. Šį kartą buvo pasirinktos tik juodos. Tai nuostabus užkandis įvairioms šventėms. Jeigu mėgstate kitiems žmonėms dovanoti savo pagamintas valgomas dovanas, tai čia Jums bus labai puiki idėja.

Ingredientai

    • juodosios alyvuogės: 140 gramų
    • kalendros sėklos: 1 arbatinio šaukštelio
    • šviežias rozmarinas: 1 šakelės
    • šviežias čiobrelis: 2 šakelių
    • česnakas: 1 mažos skiltelės
    • extra virgin alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių alyvuoges nuplauname bei nusausiname.
  2. 2. Tuomet kalendros sėklas truputį patraiškome bei sudedame į stiklainiuką.
  3. 3. Tada dedame nuluptą česnako skiltelę, pusę rozmarino šakelės, 1 čiobrelio šakelę, sudedame pusę alyvuogių. Po to vėl pusę rozmarino šakelės, 1 čiobrelio šakelę bei sudedame likusias alyvuoges. Viską užpilame alyvuogių aliejumi.
  4. 4. Palaikome 3 dienas vėsioje tamsioje vietoje bei tuomet jau skanaujame. Taip paruoštos alyvuogės bus tinkamos skanauti iki 2 savaičių! Skanaus!
  5. marinuotos alyvuogės su česnaku, kalendromis, rozmarinu ir čiobreliu
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau alyvuogių receptų rasite: Alyvuogių receptai.
Tacos su faršu - tradicinis meksikietiškas receptas
(2)
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Lavašo traškučiai
(3)
Krabų lazdelės purioje tešloje
(1)