1. Iš pradžių į karščiui atsparų puodą dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir medų bei ištirpinkite juos garų vonelėje. Išjunkite ugnį bei sviesto ir medaus masę dar pamaišykite ir supilkite cukrų. Nukelkite nuo puodo su vandeniu bei palikite, kad šiek tiek atvėstų.
2. Tuomet kiaušinius išmaišykite su grietine. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei cinamonu. Į truputį atvėsusį medaus, sviesto bei cukraus mišinį pilkite kiaušinių ir grietinės plakinį. Viską gerai išmaišykite. Paskui dėkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą padalinkite į dvi dalis, suvyniokite jas į maistinę plėvelę bei keletui valandų dėkite į šaldytuvą.
3. Iš vieno tešlos gabalo padarykite 5 blynus, iš viso turėtų išeiti maždaug 10 (man pačiai gavosi beveik 12). Kad tešla neliptų, prieš kočiodamos paviršių bei kočėlą apibarstykite miltais. Blynus kočiokite kuo plonesnius. Kad būtų visai plonyčiai pradėkite juos kočioti ant kilimėlio, o baikite tiesiog ant kepimo popieriaus, ant kurio ir kepsite. Ant viršaus uždėjusios lėkštę arba atsegamos kepimo formos dugną, gražiai apipjaukite. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 5-7 minutes.
4. Paruoškite puodelį stiprios juodosios arbatos bei palikite atvėsti, kol paruošite kremą. Citriną gerai nuplaukite bei smulkia tarka nutarkuokite geltonąją žievelės dalį. Lengvai paplakite grietinę, įplakite cukrų, dėkite citrinos žieveles bei pilkite citrinos sultis.
5. Paimkite vieną blyną, tepkite teptuku (galite apipurkšti arba sulaistyti šaukšteliu) juodosios arbatos tiek, kad sudrėktų. Tą patį padarykite ir su antru bei pasidėkite jį šalia. Kai arbata susigeria, dėkite blyną ant paruošto lėkštės arba tortinės (kur jau ir bus tortas) ir ant blyno tepkite 6-8 šaukštus grietinės kremo, išlyginkite. Ant viršaus vėl dėkite sudrėkintą blyną, vėl tepkite ir taip toliau – kol suformuosite visą tortą. Kažkiek blynų palikite tortui papuošti (man liko beveik 2). Juos sumalkite kavamale, ar blenderiu, ar sudėjusios į maišą gerai sutrupinkite kočėlu. Tortą aptepkite likusiu kremu bei apibarstykite trupiniais. Palikite tortą šaldytuve mažiausiai vienai parai. Lepinkitės!
6. Pastebėjimas: Šis medaus tortas tikrai gavosi aukštas bei didžiulis.