Autorius apie receptą
Lengvo aštrumo mėgėjams nuostabus meksikietiškas čili troškinys su lęšiais, salierais ir pomidorais. Žinoma, galite jį paruošti ir itin aštriai, jeigu tik norisi, nepagailėdami aštrių prieskonių. Galiu pažadėti, kad toks paruošimo būdas patiks ne tik vegetarams. Nors mano šeima visi yra visavalgiai, bet visi mėgstame šį receptą. Taip pat ir kelios draugų šeimos jau gamina būtent šitaip, nes pas mus paragavus labai gyrė ir irgi visai nepasigedo mėsos. Trumpai tariant - pamėginkite ir suprasite kaip čia viskas skanu.
Iš nurodytų kiekių troškinio gaunasi visai nemažas puodas.
Jeigu labiau mėgstate tirštesnius troškinius, tai rekomenduoju sultinio pilti kiek mažiau, nes aš gaminu savo šeimai kiek skystesnius. Mums šitaip labiau patinka. :)
Atsiliepimai