Labai noriu pasidalinti savo taip pamiltu spagečių receptu. Šį patiekalą gaminu tada, kai visiškai nėra laiko arba tingisi gamintis ką nors rimtesnio. Nors panašų veganiškų spagečių receptą esu įkėlusi ir anksčiau, bet šis šiek tiek pakeistas. Sakyčiau mažiau riebus ir gal net dar skanesnis.
1. Pirmiausia išverdame spagečius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
2. Po to nupilame vandenį, bet iki galo nenusausinti, kad spagečiai nesuliptų.
3. Sudedame į maisto procesorių nuluptus avokadus, pieną, česnaką, baziliko lapelius, citrinų sultis, druską ir pipirus. Sutriname iki vientisos masės.
4. Paruoštą padažą supilame į puodą su spagečiais, suberiame kukurūzus ir į kelias dalis supjaustytus pomidorus. Permaišome, patiekiame ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Atsakinėjama į Komentarą