1. Pradžioje mieles iššukame su pienu bei cukrumi, beriame likusius produktus ir užminkome tešlą. Minkome, kol tešla taps elastinga bei visai nekibs prie rankų ir stalo. Tešlą paliekame pakilti kambario temperatūroje maždaug 30 minučių.
2. Tuomet sviestą, pieną bei cukrų užkaitiname kartu, kol sviestas ir cukrus ištirps, supilame medų ir kokoso drožles. Viską kaitiname maišydamos, kol drožlės taps auksinės. Paliekame šiek tiek pravėsti.
3. Tada pakilusią tešlą perminkome bei iškočiojame maždaug 0,5 centimetro storio. Aptepame kokosų įdaru bei paliekame 30 minučių pakilti.
4. Pyragą kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 20 minučių, kol kokosai gražiai apskrus. Pyragą pjaustome pilnai atvėsusį. Skanaujame!