Morkų blynai

2020-08-27 Autorius oSkanu.lt

Morkų blynai

Ingredientai

    • morkų: 4
    • cukraus: 2 šaukštų
    • vandens: 50 mililitrų
    • manų kruopų: 2 šaukštų
    • kiaušinių: 1
    • miltų: 3 šaukštų
    • kepimo miltelių: 0,5 šaukštelio
    • cinamono: žiupsnelio
    • imbiero žiupsnelio
    • aliejaus: 4 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia morkas sutarkuojame stambia tarka.
  2. 2. Sudedame į puodą ir užpilame vandeniu.
  3. 3. Ant jų suberiame cukrų, prieskonius ir troškiname maždaug 15 minučių.
  4. 4. Bebaigiant troškinti į puodą suberiame manų kruopas.
  5. 5. Į atvėsusias troškintas morkas įmušame kiaušinį bei suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
  6. 6. Blynelius kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
  7. 7. Iškeptus patiekiame su grietine arba tarkuotu šokoladu. Skanaujame!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau morkų blynų receptų rasite: Morkų blynai.