1. Iš pradžių torto pagrindui sviestą ištirpiname, sausainius susmulkiname iki trupinių, išmaišome su sviestu.
2. Tada torto formos (aš naudojau 20 centimetrų skersmens apvalią formą) dugną išklojame su kepimo popieriumi, paskirstome sausainių masę, išlyginame šaukštu bei paspaudžiame. Padedame į šaldytuvą.
3. Tuomet kremo sluoksniui želatiną užpilame su šaltu vandeniu, paliekame, kad išbrinktų. Pieną pakaitiname ant viryklės iki virimo, išjungiame.
4. Sudedame susmulkintą šokoladą, maišome, kol jis visiškai ištirps, supilame išbrinkusią želatiną, gerai išmaišome, kad ištirptų. Paliekame šiek tiek atvėsti.
5. Po to į varškę įmaišome vanilinį cukrų, supilame atvėsusį pieną su šokoladu, cukrų, viską išplakame bei supilame ant susingusio torto pagrindo. Padedame į šaldytuvą.
6. Tuo tarpu kol kremas stingsta, pasiruošiame viršutiniam sluoksniui konservuotus vaisius - juos nuvarviname bei supjaustome.
7. Želė paruošiame pagal instrukcijas nurodytas ant pakelio tik su kiek mažiau (maždaug 400 mililitrais) vandens, jog ši būtų tvirtesnė. Žele paliekame atvėsti.
8. Po to sustingus varškės kremo sluoksniui, sudedame ant jo konservuotus vaisius bei atsargiai užpilame želė sluoksnį. Dedame tortą į šaldytuvą, kol sustings. Skanaujame!