1. Iš pradžių į dubenį pilkite uogienę, dėkite grietinę bei sodą, gerai išplakite, turi išputoti.
2. Tuomet pilkite cukrų, išplaktą kiaušinį, aliejų ir prieskonius bei gerai išmaišykite. Sudėkite išsijotus miltus, išsukame, pilkite į riebalais išteptą bei džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą.
3. Tada dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepimo laikas priklausys nuo kepimo indo dydžio ir turimos orkaitės. Ar jau iškepęs, patikrinkite pagaliuku, turi įsmeigus bei ištraukus išlikti švarus. Pasilepinam!
4. Pastebėjimas: Šis pyragas gaunasi itin panašus į meduolį. Kitą dieną man asmeniškai dar gardesnis. Iškeptą apvalioje formoje, galite pertepti plakta grietinėle ir šitaip turėsite neblogą tortą.
5. Rekomendacija: Daugiau meduolių receptų rasite: Meduoliai