1. Pirmiausia tuną su visu aliejumi suberiame į indą ir pasmulkiname šakutės pagalba.
2. Tuomet alyvuoges ir svogūnėlius supjaustome stambiais gabaliukais, sumaišome su tunu ir sūriu, pagardiname čili.
3. Sluoksniuotą tešlą lengvai pakočiojame, padaliname į norimo dydžio gabaliukus (aš pati turėjau 6 lapelius ir juos sudalinau perpus) ir į centrą tešlos išdaliname po tolygiai įdarą.
4. Tešlos kraštelius patepame vandeniu ir užspaudžiame kraštelius. Papildomai apspaudžiame šakute.
5. Viršų aptepame kiaušinio plakiniu ir apiberiame sezamais
6. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 22 minutes, kol taps gražios auksinės spalvos. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau tuno receptų rasite: Tuno receptai.