Šis netikras zuikis tikrai labai gardus. Jis labai tinka Velykų stalui, bet ir ne tik jam. Galima valgyti tiek karštą su bulvėmis, tiek šaltą, kaip užkandį.
1. Iš pradžių į faršą berkite prieskonių, smulkiai sukapotą česnaką, bulvinės tarkos pagalba sutarkuotą bulvę ir išplaktą kiaušinį.
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, burokinės tarkos pagalba sutarkuokite morką bei kartu apkepinkite svieste, kol svogūnai gražiai pagels (galite įberti pipirų ir druskos pagal savo skonį).
3. Tuomet svogūnus bei morkas sukrėskite į faršą, taip pat sudėkite gerai nuplautas bei perpus perpjautas slyvas. Viską išmaišykite.
4. Po to supilkite aliejų ir dar kartą išmaišykite.
5. Kekso (arba kitokią) kepimo formą išklokite su folija, dėkite į ją netikro zuikio masę bei kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min. Kepant viršų reikėtų pridengti folija, o kepimo pabaigoje atidengti.
6. Iškepusį zuikį aptepkite majonezu bei pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
7. Dėkite į orkaitę dar maždaug 5 minutėms (arba kol išsilydys sūris).