Norvegiškas omaras

Autorius apie receptą

Mano nuomone, šis patiekalas tikras gardėsis, kuris priverčia apsilaižyti pirštelius. Ypač jūrų gėrybių mylėtojams, o mes tikrai jas mylim. Kadangi omarai pasisekimo cepelinų žemėje neturi, tai jų gauti šviežių yra labai sunku, bet kartais pasižvalgau ir šaldytų produktų lentynose. Na o šį kartą į mano rankas pateko norvegiški omarai. Jų paruošimas yra labai paprastas, o skanu taip, kad dėl paskutinio norisi muštis. 

Ingredientai

    • norvegiškų omarų
    • šviežių krapų
    • sviesto
    • smulkintų gvazdikėlių
    • imbiero miltelių
    • šviežių petražolių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Vertikaliai iš vidaus tvirtu peiliu įpjaukite omaro kiautą - bus lengviau išdarinėti.
  2. 2. Aptepkite sviestu, sumaišytu su minėtais ingredientais.
  3. 3. Dėkite į skardą ir kepkite maždaug 15 minučių. Lengva, greita, o svarbiausia - be galo skanu! Mėgaukitės!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau jūros gėrybių patiekalų receptų rasite: Jūros gėrybių patiekalai.

Atsiliepimai

Grikių makaronai su aštriomis krevetėmis
(1)
Makaronai su didžiosiomis krevetėmis
(2)
Takai su krevetėmis ir mango salsa
(3)
Kamado grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
(5)
Sushi (kitaip)
(1)