Karališkos krevetės su kokosų pienu ir česnakais

2025-02-21 Autorius oSkanu.lt

Karališkos krevetės su kokosų pienu ir česnakais
Labai paprastas, bet skanūs būdas paruošti krevetes su kokosų pienu ir česnakais. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti šį receptą. Vos 5 ingredientai, paprastas paruošimo būdas ir patiekalas jau ant Jūsų stalo! Raudonėlis šiame patiekale itin tinka. :)

Galimos ingredientų alternatyvos:

  • Karališkos krevetės: galima naudoti ir tigrines krevetes arba mažesnes pilkąsias krevetes.
  • Kokosų pienas: galima naudoti tiek riebų (400ml), tiek lengvą kokosų pieną (400ml).
  • Alyvuogių aliejus: galima pakeisti kokosų aliejumi arba sviesto-aliejaus mišiniu.
  • Šviežias raudonėlis: galima pakeisti džiovintu raudonėliu (1 šaukštelis) arba baziliku.


Reklama
Ad Placeholder
Ad Placeholder

Patiekalo gaminimo patarimai
 
  • Krevetes atšildykite šaldytuve per naktį, kad išlaikytumėte geriausią tekstūrą.
  • Prieš gaminimą krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Česnaką smulkinkite tik prieš pat gaminimą, kad išlaikytumėte maksimalų aromatą.
  • Troškindami reguliariai pamaišykite, kad krevetės tolygiai iškeptų.

Ingredientai

    • karališkos krevetės: 500 gramų
    • česnakai: 4 skiltelės
    • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • šviežias raudonėlis: 4 šakelės
    • kokoso pienas: 400 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia česnaką su raudonėliu bei alyvuogių aliejumi sutrinkime elektriniu maišikliu iki vientisos masės.
  2. 2. Tuomet į puodą įdėkime kelis šaukštus kokoso pieno, tada dėkime krevetes bei sutrintą masę.
  3. 3. Galiausiai troškinkime maždaug 10 minučių. O dabar jau galime mėgautis. Skanaus!
  4. 4. P.S. Aš patiekiau su ryžių makaronai, bet labai skanu ir be jų.
Karališkos krevetės su kokosų pienu ir česnakais

Atsakinėjama į Komentarą

Ispaniška paelija - paelja iš Maljorkos su vištiena, krevetėmis ir midijomis
(1)
Kokosu ir cinamonu orkaitėje užkeptos krevetės
(1)
Įdaryti kalmarai su daržovėmis graikiškai
(1)
Sushi (kitaip)
(1)