Labai paprastas, bet skanūs būdas paruošti krevetes su kokosų pienu ir česnakais. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti šį receptą. Vos 5 ingredientai, paprastas paruošimo būdas ir patiekalas jau ant Jūsų stalo! Raudonėlis šiame patiekale itin tinka. :)
Galimos ingredientų alternatyvos:
- Karališkos krevetės: galima naudoti ir tigrines krevetes arba mažesnes pilkąsias krevetes.
- Kokosų pienas: galima naudoti tiek riebų (400ml), tiek lengvą kokosų pieną (400ml).
- Alyvuogių aliejus: galima pakeisti kokosų aliejumi arba sviesto-aliejaus mišiniu.
- Šviežias raudonėlis: galima pakeisti džiovintu raudonėliu (1 šaukštelis) arba baziliku.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Krevetes atšildykite šaldytuve per naktį, kad išlaikytumėte geriausią tekstūrą.
- Prieš gaminimą krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
- Česnaką smulkinkite tik prieš pat gaminimą, kad išlaikytumėte maksimalų aromatą.
- Troškindami reguliariai pamaišykite, kad krevetės tolygiai iškeptų.
Atsakinėjama į Komentarą