Obuolių putėsiai

Ingredientai

    • keptų obuolių košė: 700 g
    • cukrus: 200 g
    • Želatina: 20 g
    • vanduo: 80 g
    • citrinos rūgštis

    Recepto paruošimas

  1. 1. Obuolius iškepti, pertrinti per sietelį, sudėti cukrų, rūgštį, cinamoną ir plakti, kol pašviesės ir padidės tūris. Vandenyje išbrinkytą želatiną išleisti karšto vandens vonelėje, atvėsinti ir supilti į plakamą masę. Sumaišyti ir atšaldyti. Patiekiant galima užpilti sirupais, saldžiais padažais.
  2. 2. Į keptų obuolių tyrę galima dėti ir manų kruopų, ir pavirti 10 min. Po to atšaldyti, paskaninti, išplakti. Tada nereikalinga želatina.

Atsiliepimai

Robertas

Labai skanu ir paprasta
Atsakyti
Mielinė boba su rūgpieniu
(3)
Mielinės spurgos su įdaru
(28)
Moliūgų vafliai su pienu
(6)