1. Kremas: Gerai suplakite kiaušinius. Supilkite sutirštintą pieną ir paprastą pieną, suberkite vanilinį cukrų bei gerai permaišykite.
2. Užvirinkite šią masę ir atvėsinkite. Sviestą, supjaustytą kubeliais, suplakite mikseriu.
3. Paskui į sviestą dėkite atvėsusį kremą ir viską gerai suplakite.
4. Glazūra: Imkite puodą ir jame sumaišykite kakavą, cukrų bei pieną.
5. Dėkite ant mažos ugnies, nuolatos maišydamos užvirinkite.
6. Deserto surinkimas: Deserto indą išklokite su kepimo popieriumi. Dedame vieną sluoksnį sausainių, užpilkite pasiruoštu kremu ir šitaip kartokite kol pasibaigs visi sausainiai.
7. Deserto viršų užpilkite šokoladine glazūra bei dėkite į šaldytuvą visai nakčiai. Ryte jau galite mėgautis skaniausiu nekeptu desertu!