Tobulos prancūziškos kanelės – tai tikras prancūziškos virtuvės šedevras, kuriame dera kontrastai ir subtilūs skoniai. Šios mažos, cilindro formos bandelės išsiskiria traškia, tamsiai karamelizuota išore ir minkštu, kreminiu vidumi.
Kanelės pasižymi švelniai vaniliniu ir romo aromatu, o jų tekstūra yra tiesiog nepakartojama – išorė primena trapų cukraus glaistą, o vidus lyg šilkinis kremas. Tai saldėsis, kuris ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir taps puošmena jūsų desertų stalui. Puikiai tinka prie puodelio kavos ar arbatos, o jų gamybos namuose procesas įneša dar daugiau jaukumo ir autentiškumo.
Redaktorės Vaidos komentaras - kanelės yra vienas iš tų desertų, kur atrodo, kad namuose pasigaminti labai sudėtinga ar praktiškai neįmanoma. Tačiau šis receptas puikus pavyzdys, kad viskas yra įmanoma. Vienintelis dalykas be ko tikrai neišsiversite - speciali kanelių formelė. O daugiau viskas jūsų rankose. :)