Paprastas karamelinis pyragas su rududu ir rudu cukrumi

2023-09-08 Autorius oSkanu.lt

Paprastas karamelinis pyragas su rududu ir rudu cukrumi
Asmeniškai man, tai šis karamelinis pyragas pyragas yra TOBULAS. Ne tik man, bet ir visai mano šeimai. Saldus, su trupučiu druskos, tirpstantis burnoje. Primena tąsų didelį sausainį su itin skaniai karamelės lašeliais. Šį kepinį tai tikrai traukiu į savo sąrašą "būtinai kartoti dar ne kartą". Raginu ir Jus išmėginti ir įsitraukti į savo pačių mėgstamiausių sąrašą. Tad imam gaminti nieko ilgai nelaukdami.

Ingredientai

    • sviestas: 200 gramų (kambario temperatūros)
    • rudasis cukrus: 1,5 puodelio
    • vanilės ekstraktas: 2 arbatinių šaukštelių
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 2,5 puodelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • "Rududu" karamelė: 1 puodelio
    • jūros druska: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sviestą išsukite su cukrumi, įplakite kiaušinius bei vanilę.
  2. 2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską.
  3. 3. Tuomet kepimo skardelę išklokite kepimo popieriumi, sudėkite du trečdalius tešlos bei ją paskirstykite po visą kepimo formą.
  4. 4. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros bei kepkite maždaug 12 minučių.
  5. 5. Ant šiek tiek pakeptos tešlos, šaukštu išdėliokite karamelę bei likusią tešlą.
  6. pyrago tešla su karamele
  7. 6. Vėl pašaukite į karštą orkaitę bei kepkite maždaug 30 minučių, kol pyrago viršus gražiai paruduoja.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
  9. supjaustytas karamelinis pyragas su rududu

Eglė

Naudingas
(0)
Išmėginau, kiekvienas kąsnis, tarsi gabaliukas laimės. Puikiai pavyko. :)
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Justės morkų pyragas su sūrio glaistu
(1)