1. Iš pradžių kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakame, pilame aliejų, pieną, vėl išplakame. Tada miltus sumaišome su kakava bei kepimo milteliais, persijojame. Pilame i kiaušinių-aliejais masę, išmaišome. Po to įmaišome riešutus.
2. Krečiame į riebalais išteptą bei džiūvėsiais pabarstytą kekso formą su skyle viduryje bei dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Ar jau iškepęs, patikrinkite įsmeigusios medinį iešmelį, ištrauktas jis turi likti švarus. Man kepė lygiai 40 minučių. Lepinamės!
3. Pastebėjimas: Geriausia jį valgyti visiškai atvesusį. Labai gardus trapus keksas. Tinka tiek prie kavos, tiek prie arbatos.
4. Rekomendacija: Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.