O šį kartą minkštas bei drėgnas bananinis pyragas, greitai pagaminamas, ypatingai praverčia, kai reikia sunaudoti pernokusius bananus. Labai rekomenduoju pamėginti. Esu visiškai tikra, kad Jums patiks!
Ingredientai
bananų: 3
miltų: kiek daugiau nei 3 stiklinių(1 stiklinė - 250 mililitrų)
cukraus: dviejų trečdalių stiklinės
rudojo cukraus: dviejų trečdalių stiklinės
augalinio aliejaus: dviejų trečdalių stiklinės
vandens: 1 stiklinės
druskos: žiupsnelio
sodos: 2 arbatinių šaukštelių
vanilinio cukraus: 20 gramų
cinamono: 1 arbatinio šaukštelio (galima pakeisti meduolių prieskoniais)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bananus sutrinkite šakutės pagalba.
2. Tada iš nurodytų ingredientų sumaišykite tešlą ir ją supilkite į riebalais pateptą kepimo formą.
3. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių (arba kol medinis pagaliukas ištrauktas, bus visiškai sausas).
4. Labai rekomenduoju skanauti dar karštą su vaniliniais ledais. Pasilepinkite!