1. Iš pradžių sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Tada po vieną įmuškite kiaušinius į sviesto masę bei išmaišykite. Į paruoštą masę dėkite 80 gramų sumaltų pistacijų (blenderio pagalba), migdolų miltus, miltus ir druską. Viską išmaišykite iki vienalytės masės.
2. Tuomet džiovintas spanguoles sumaišykite su apelsinų žievelėmis bei likusiais 20 gramų nesmulkintų pistacijų.
3. Po to į skardą dėkite tešlą, išlyginkite šaukštu bei ant viršaus užbarstykite spanguolių mišinį. Galite truputį paspausti, kad iškepus pyragui jos nenubirėtų. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
4. Pastebėjimas: Gardus ir šiltas, ir atvėsęs kitą dieną.