1. Iš pradžių miltus, manų kruopas, cukrų bei kepimo miltelius sumaišykite tarpusavyje. Obuolius susipjaustykite plonytėmis skiltelėmis bei apibarstykite cinamonu (aš šį kartą dėjau šaukštelį vanilinio cukraus).
2. Tada kepimo indą patepkite su sviestu, ir pabarstykite sausu sluoksniu (miltai, kruopos ir t.t.), bet ne storai. Po to sukraukite obuolių sluoksnelį. Taip susluoksniuokite iki galo: sausas sluoksnis, obuoliai, sausas sluoksnis, obuoliai... Kai viską susluoksniuosite, ant viršaus užtarkuokite sviestą.
3. Tuomet dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 40 minučių. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Atsakinėjama į Komentarą