1. Iš pradžių įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sviestą ištirpinkite.
2. Tuomet kiaušinius išplakite su cukrumi iki vientisos masės, supilkite sviestą ir gerai išplakite. Suberkite miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Supilkite sultis ir gerai išmaišykite.
3. Tada pasiruoškite 12 keksiukų formelių ir į jas supilkite tešlą du trečdalius keksiukų formelių tūrio ir dėkite kepti į orkaitę maždaug 20 minučių arba, kol keksiukai iškeps. Atvėsinkite.
4. Kremas: Cukraus pudrą išplakite su minkštu sviesu ir citrinos sultimis.
5. Po to kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant keksiukų. Papuoškite norimomis/mėgstamomis uogomis. Skanaukite!
Selfe
Na neintemperatura parasyta,nei kepimo milteliai,receptas neaiskus
Atsakyti
Selfe
Atsakyti
Kalakutas