Šis rabarbarų pyragas tikrai vertas visų pagyrų! Rabarbarų rūgštelė bei fantastiškas aviečių uogienės kvapas - nuostabus derinys. O jeigu skanausite dar šiltą, tai būtinai tai darykite su vaniliniais ledais.
1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.
2. Tuomet supilkite grietinę bei aliejų, išmaišykite, tuomet berkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.
3. Tada tešlą pilkite į riebalais pateptą bei džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą, išlyginkite, susmaigstykite rabarbarų gabaliukus (aš pati pjaustau maždaug 1 centimetro storio) bei uždėkite po šaukštelį aviečių uogienės.
4. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-35 minutes. Pravėsusį apibarstykite miltiniu cukrumi. Lepinkitės!