Autorius apie receptą
Be galo mėgstu chia sėklas, kitaip sakant ispaninio šalavijo sėklas, bet man tas pavadinimas per daug ilgas, tegul jos bus tiesiog chia. Apie šias sėklas gi visi dabar kalba ir visi jas jau žino. O jei nežinote, tai labai prašom susipažinti - tai yra labai gera sėkla turinti kur kas daugiau maistingų medžiagų nei dauguma vaisių, daržovių, sėklų ir grūdų, ypač turtinga kalciu ir omega-3 rūgštimi. Ją valgyti yra sveika, bet man ji ir šiaip labai patinka, iš jos galima padaryti įvairiausių įdomių dalykų. Šiandien galite su chia sėklomis pasidaryti šią gaivią rabarbarų tyrelę – ne tik praturtintą maistingomis medžiagomis iš chia sėklų, bet ir visiškai be cukraus. Saldikliui aš naudojau medų, bet taip pat galima panaudoti agavės sirupą ar bet kokį kitą mėgstamą saldiklį.
Atsiliepimai
Laura
Atsakyti