1. Iš pradžių sviestą su gabalėliais sulaužytu šokoladu ištirpinkite garų vonelėje. Kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi gerai išplakite. Plakdamos plona srovele supilkite atvėsusią sviesto-šokolado masę. Į gautą masę suberkite miltus bei druską, maišykite, kol masė taps vienalytė.
2. Tuomet įdėkite riešutus bei išmaišykite, paskirstykite juos tešloje. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi bei paskirstykite joje tešlą.
3. Kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių (ar pyragas jau yra iškepęs patikrinkite mediniu pagaliuku). Mėgaukitės!
4. Pastebėjimas: Šis pyragas kiekvienam sukeliantis plačią šypseną vien dėl savo pavadinimo. Nuostabus ne tik pavadinimas, bet ir skonis. Labai rekomenduoju išmėginti ir pasilepinti!
5. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.