Autorius apie receptą
Toks šonkauliukų kelmas būna ne tik skanus, bet papuošia ir šventinį stalą. Aš būtinai tokį gaminu per naujųjų metų šventę, bet puikiai tinka ir Kalėdoms, Velykoms, Krikštynoms ar gimtadieniui. :)
Prieš valgydama buvau truputį skeptiškai nusiteikusi, galojau kad skonis bus kaip riebių šonkaulių su kotletu viduje, bet nieko panašaus! Šonkauliai buvo visai neriebūs, o faršas nepriminė faršo, atrodė, kaip kepta mėsa. Aš tikrai likau maloniai nustebinta - buvo labai gardu, o kur dar traškūs morkyčių gabaliukai - tikras skanumėlis.
Atsiliepimai
gal, bet
Atsakyti
World Recipes Lietuva
Aurelija
Atsakyti
Ausrine Av
Atsakyti
Angelė Tik
Atsakyti
Paulina Abraitiene
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti