Ridikėlių salotos su smidrais, agurkais ir feta sūriu

Autorius apie receptą

Pavasariu ir žalumynais alsuojančios, nuostabaus skonio salotos. Smidrai itin skanu valgyti ir žali. Tikrai. Švieži, traškūs ir sultingi, idealiai tinka salotoms paskanini. Šalia ką tik iš daržo parnešti ridikėliai, pipirnės ir rukolos lapeliai. O dar šiek tiek iš parduotuvės parnešto fetos sūrio... Ir tikras gėris ant mūsų stalo!

Ingredientai

    • salotų lapai: kelių
    • ridikėliai: 2-4
    • agurkai: 1
    • smidrai: 2
    • pipirnės / rukolos lapeliai: 1 saujelės
    • laiškinis česnakas: 1 saujelės
    • feta sūris: ~30 gramų
    • alyvuogių aliejus: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia salotų lapus suplėšykite, ridikėlius ir agurką supjaustykite šiaudeliais, smidrus griežinėliais, o laiškinius česnakus pasmulkinkite.
  2. 2. Tada į lėkštes dėkite salotas, rukolą, pipirnę, supjaustytas daržoves, pabarstykite trupintu fetos sūriu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
  3. 3. Patiekite ir skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau salotų su smidrais receptų rasite: Salotos su smidrais.
Ridikėlių salotos su smidrais, agurkais ir feta sūriu

Atsiliepimai

Kotryna

Labai paprasta paruošti, tačiau skonis tikrai fantastiškas!
Atsakyti
Žalios salotos su avokadais ir tunu
(1)
Keptų krevečių salotos Kūčioms su apelsinais
(1)