1. Iš pradžių krapus smulkiai supjaustome, sudedame į šaldymo formeles bei užpilame su vandeniu.
2. Tuomet dedame į šaldymo kamerą. Kai ledukai sušąla, galite išimti iš formelių bei ledukus tiesiog sudėti į šaldymo dėžutes arba maišelius ir laikyti šaldymo kameroje. Taip visus metus sriuba kvepės vasara!
3. Pastebėjimas: Krapus galite atšildyti mikrobangų krosnelėje, o vandenį nupylusios, panaudoti ne tik sriubų gardinimui, bet ir ten, kur reikia sausų krapų.
4. Pastebėjimas: Taip pat krapus galite sušaldyti ir be vandens, tiesiog supjaustyti bei sudėti į šaldymo dėžutę - bus birūs krapai tiems patiekalams, kur jų reikia "sausų".
5. Rekomendacija: Daugiau atsargų žiemai receptų rasite: Atsargos žiemai.
aidas
Atsakyti