Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 450 mililitrų indelis.
Ingredientai
mėlynės: 450 gramų
cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių mėlynes išplaukite, nuvarvinkite. Įdėkite į dubenį, įberkite cukraus bei sutrinkite.
2. Po to išpilkite mėlynių tyrę į šaldymui tinkamą indą bei įdėkite į šaldymo kamerą. Skanaus!
3. Pastebėjimas: Man asmeniškai tai pats paprasčiausias bei pats gardžiausias būdas mėlynes žiemai užsišaldyti. Kai už lango būna labai šalta, itin skanu valgyti mėlynių tyrę su dar šiltomis mielinėmis bandelėmis, skonis yra lyg ką tik nuskintų :)
4. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.