1. Iš pradžių salotas suplėšome ir sudedame į indą salotoms,
2. Supjaustome pusžiedžiais pusę svogūno, perpjauname per pusę saują alyvuogių, nulupame bei kubeliais supjaustome apelsiną.
3. Sudedame kubeliais supjaustytą Feta sūrį.
4. Tuomet į puodelį pasigaminame užpilą: įspaudžiame porą šaukštų apelsinų sulčių, įpilame vieną šaukštą alyvuogių aliejaus.
5. Pabarstome šiek tiek maltų juodų pipirų, druskytės ir galiausiai užspaudžiame laimo sulčių.
6. Viską išmaišome bei užpilame ant salotų. Tobulos! Skanaujame!
Indrė
Primirštos salotos, seniau dažnai gamindavau labai panašias. Dabar pamačiau receptą ir nusprendžiau vėl pasigaminti. Skonis nepasikeitęs - labai tobulas. Ačiū, kad priminėt, reikia pasižymėti šį receptą ateičiai ir būtinai gamintis. Labai patinka, kad nereikia dėti jokio majonezo, kaip į daug kitų salotų. :)
Atsakyti
Indrė
Atsakyti