mėgstamos žolelės (krapai, petražolės, rozmarinas ir kita)
druska
pipirai (arba šašlykų prieskoniai)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių išplautas vištienos širdeles sumaišykite su majonezu, supjaustytais svogūnais, česnaku bei žolelėmis. Druską įdėkite jau prieš kepdamos. Širdelėms "pasimarinuoti" reikia maždaug 12 valandų.
2. Tuomet sudėkite vištos širdeles ant iešmų, tarp jų įdėkite po gabaliuką lašinukų, tai yyra gaunasi toks tarsi "traukinys": širdelė-lašinukas-širdelė-lašinukas ir taip toliau.
3. Bekepant ant laužo svarbu iešmelių neperlaikyti, nes širdelės iškepama ganėtinai greitai, o perlaikius ant ugnies tampa per sausos. Taip pat galima kepti ir orkaitėje. Kelios minutės ir paruošta! Skanaus!