Silkės ir avokadų tartaras su jogurtiniu padažu - tai patiekalas, kuris džiugina gurmanišku skoniu ir itin lengvu paruošimu. Subtiliai sūri silkė dera su kreminiu avokadu, o raudonasis svogūnas suteikia aštresnio skonio. Avokadas praturtina patiekalą sveikaisiais riebalais, o silkė – baltymais ir omega-3 rūgštimis, o gaivūs priedai, tokie kaip krapai ir jogurtas, suteikia patiekalui lengvumo bei šviežumo, garstyčios prideda subtilų pikantišką poskonį.
Ryškios spalvos ir žaismingas pateikimas daro šį patiekalą idealiu pasirinkimu šventiniam stalui. Skonis ir išvaizda neabejotinai sulauks svečių komplimentų, o paprastas paruošimas leis sutaupyti laiko ruošiantis šventei.
Tai greitai paruošiamas, gaivus ir išskirtinai skanus patiekalas, kuris tiks ir kasdienai, ir ypatingoms progoms.