Tokie sveiki virti varškėčiai garantuotai patiks visai šeimai, tiek vaikams tiek suaugusiems. Mes šeima esame vienareikšmiškai nusprendę, kad mums jie yra patys skaniausi ir nepakeičiami. Pamėginkite ir Jūs pasigaminti šį mūsų pamiltą variantą.
Ingredientai
9% riebumo varškė: 535 gramų
kiaušiniai: 2
šviesūs speltos miltai: 225 gramų
nerafinuotas cukrus: 5 arbatinių šaukštelių
joduota druska
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę pertriname ir sumaišome su miltais, kiaušiniais, cukrumi ir druska.
2. Tada iš gautos masės iškočiojame volelius ir supjaustome juos maždaug 2-3 centimetrų ilgio gabalėliais.
3. Tuomet į puodą su verdančiu vandeniu atsargiai suleidžiame pusgaminius ir verdame maždaug 5-7 minutes. Gamybos metu patiekalo viduje privalo būti pasiekta ne mažesnė kaip +85 laipsnių temperatūra. Išvirę varškėčiai turi būti nesutrūkę, nesuirę bei nepraradę savo formos.
4. Skaniausia mums juos patiekti su cinamonu, uogomis ir graikišku jogurtu. Pasilepinkite ir Jūs!
5. Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.
Karolis
Ar mazai miltu ar kas bet visai nepavyko iskocioti volelius
Atsakyti
Karolis
Atsakyti