1. Iš pradžių susmulkinkite vieną svogūną, suberkite jį į faršą. Suberkite prieskonius ir įmuškite kiaušinį.
2. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
3. Tuomet gerai išmuškite faršą, kad iš jo išeitų oras ir jis taptų kietesnis (galite tai daryti maišelyje, kad faršas nesitaškytų po visą virtuvę).
4. Ant stalo dėkite maistinę plėvelę 2-3 sluoksniais. Perddėkite paruoštą faršą. Iš faršo padarykite stačiakampį, maždaug 30×40 centimetrų dydžio.
5. Tada 150 gramų sūrio sutarkuokite, pabarstykite faršą, kad sūris nepatektų ant kraštų.
6. Sūrį prispauskite. Maistinės plėvelės pagalba susukite tarsi vyniotinį ir dėkite į šaldymo kamerą maždaug 3-4 val.
7. Tešla: Į dubenį pilkite 250 mililitrų pieno, įmuškite du kiaušinius ir pasūdykite. Išmaišykite. Berkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės, tešla turi gautis tarsi tiršta gtietinė.
8. Praėjus 4 valandoms išimkite vyniotinį. Supjaustykite vieno centimetro storio gabaliukais.
9. Vyniotinio gabaliukus mirkykite tešloje ir apkepkite keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies (geriau mažesnės, nei stipresnės, kad faršas spėtų iškepti). Skanaukite!
Renata
Naudingas
(67)
Nesąmonė. Nepamatuojamas sušaldymo lygis. Arba atpjauti negali, arba ištįžta. Ant lėtos ugnies kepant prisigeria riebalų. Laiko sąnaudos didelės. Ne minutėlė, o valandėlė
Atsakyti
Kas kaip nori ir taip daro
Naudingas
(3)
Nemoki kepti tai tau nesamonė
Zoe
Naudingas
(44)
Nesamone po 4val saldymo kameroje jo nesupjaustysi
Atsakyti
Gal butu geriau: faršą suspaust tarp dviejų nedidelių vaflių gabaliukų (mačiau norfoje), tada mirkyt i plakinį ir kepti, nereiktų kočioti ir šaldyti, atgnybei gabaliuką, suspaudei, pamerkei ir kepi... sekundėlė!
Atsakyti
Renata
Atsakyti
Kas kaip nori ir taip daro
Zoe
Atsakyti
Blogis
Atsakyti
Laba
Atsakyti